Voel je je (chronisch) moe, futloos, heb je last van moodswings, suikerschommelingen, hormonale klachten, huidklachten, voedingsintoleranties, darmklachten, lukt het maar niet om af te vallen of heb je last van andere ‘vage’ klachten?

Wellicht zijn het je voeding- en leefgewoonten! Wist je namelijk dat veel klachten worden veroorzaakt door een verkeerd voedings- en leefpatroon?

Door gezond en natuurlijk(er) te eten en door aan de slag te gaan met jouw leefstijl – indien nodig aangevuld met voedingssupplementen* – voel je je vitaal, energiek, vitaal, slaap je beter, raak je die vervelende kilo’s kwijt, heb je minder last van darm-, huid- en hormonale klachten, kun je je beter concentreren en presteer je beter.

Met welke klachten kan ik je helpen?

Hormonale klachten 
PMS, PCOS, uitblijvende/onregelmatige menstruatiecyclus,
kinderwens, overgangsklachten, moeite met afvallen, etc.
Darmklachten 
Prikkelbare darm syndroom, buikpijn, opgeblazen gevoel, obstipatie, etc.
Vermoeidheid en futloosheid
Schommelende bloedsuikerspiegel, energieproblemen, brainfog, etc.
Huidklachten
Acné, eczeem, psoriasis, etc.
Slaapproblemen
Moeite met inslapen, slecht doorslapen, vermoeid opstaan, etc.

In mijn begeleiding ga ik altijd uit van een totaalbenadering. De focus wordt niet alleen gelegd op symptomen behandelen, maar vooral ook op oorzaken. Waar komen (gezondheids)klachten zoals vermoeidheid, darm- of hormoonklachten vandaan, hoe komt het dat je niet fit bent of dat je niet lekker in je vel zit? Ik ga er van uit dat er altijd een relatie is met voeding, leefstijl en de rest van het lichaam.

Om belemmerende oorzaken te achterhalen werk ik bijvoorbeeld met de EMB-test, mijn biotensor en NEI.

Samen werken we naar een gezonde(re) leefstijl op een manier die bij jou past. Zodat jij je weer vitaal en fit voelt. Geen diëten of quickfix oplossingen, daar geloof ik niet in. Mijn begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke situatie zodat we op een duurzame manier werken aan een gezonder en energieker lichaam!

Mijn begeleiding is nooit standaard. Ik werk niet met kant-en-klare weekmenu’s en boodschappenlijstjes; ik leer jou precies hoe je gezonde keuzes kunt toepassen in jouw thuis-, werk- en gezondheidssituatie.

Voeding- leefstijl- en gezondheidsadvies gecombineerd met gedragsverandering, dat is wat ik doe!

Als BATC natuurgeneeskundig therapeut ben ik opgeleid de 5 natuurgerichte principes  toe te passen. Binnen dit brede gebied pas ik mijn eigen (verschillende) werkvormen toe.

*Om het traject goed te laten verlopen, kan het mogelijk zijn dat we aanvullende (voedings)supplementen inzetten. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. Afhankelijk van het behandelplan worden deze voorgeschreven. Deze kun je zelf (online) bij diverse aanbieders bestellen.

Wil jij aan de slag met je gezondheid?

Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

susan@praktijkleev.nl | 06-49971121