Gezond en hormoonproof afvallen gecombineerd met gedragsverandering, dat is wat ik doe!

Herken je dat? Je doet keihard je best, maar je valt geen gram af? Er wordt vaak gezegd dat afvallen gewoon een kwestie is van minder eten en meer bewegen. Nou.. Was het maar zo simpel! Dan zou al je harde werken, dieetje na dieetje volgen en overmatig sporten allang beloond moeten zijn.

Geloof me, er zijn zo veel meer factoren die ervoor zorgen dat het je tot nu toe nog niet gelukt is om blijvend af te vallen. En dat ligt echt niet aan je wilskracht. Denk bijvoorbeeld eens aan je slaappatroon, stresslevels, ontspanning, suikerschommelingen, darmen, medicatie, hormoonbalans en psyche. Allemaal redenen waarom het jou niet lukt om af te vallen.

Samen gaan we ontdekken wat jouw belemmerende factoren zijn. Door middel van voeding-, leefstijl- en gezondheidsaanpassingen werken we naar een gezonde(r) en slanker lichaam op een manier die bij jou en je hormoonbalans past.

Hormoonproof afvallen met voeding- leefstijl- en gezondheidsadvies op een manier die bij jou past!

Hoe ga ik te werk?

Geen diëten of quickfix oplossingen, daar geloof ik niet in. Mijn begeleiding is afgestemd op jouw persoonlijke situatie zodat we op een duurzame manier werken aan een slanker, gezonder en energieker lichaam.

Mijn begeleiding is nooit standaard. Ik werk niet met kant-en-klare weekmenu’s, programma´s en boodschappenlijstjes; ik leer je precies hoe je gezonde keuzes kunt toepassen in jouw thuis-, werk- en gezondheidssituatie.

Samen gaan we op zoek naar jouw belemmerende factoren die het afvallen in de weg staan. Door middel van voeding-, leefstijl- en gezondheidsaanpassingen, gecombineerd met gedragsverandering, werken we naar een gezonder en slanker lichaam op een manier die bij jou en je hormoonbalans past.


Wil jij aan de slag met je voedingspatroon en gewicht?

Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Als BGN-gewichtsconsulent help ik je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

susan@praktijkleev.nl | 06-49971121