Je hebt besloten dat je zwanger wilt worden, je bent al zwanger of je hebt je kindje al in je armen kunnen sluiten.
Wat leuk, gefeliciteerd!
Zwanger worden, zwanger zijn en moeder worden is iets heel bijzonders. Maar tegelijkertijd ook iets wat ontzettend veel van je lichaam vraagt.

In mijn ‘Gezond zwanger worden – Gezond zwanger zijn’ programma leer jij hoe jij je lichaam met voeding en orthomoleculaire supplementen kunt voorbereiden en/of ondersteunen op een fijne zwangerschap. De focus ligt op voeding ter verbetering van je vruchtbaarheid, ter ondersteuning van een gezonde ontwikkeling van je baby en ter ondersteuning van jezelf.

Zodat jij klachtenvrij en fit van je zwangerschap kunt genieten!

Van te voren bedenken we allemaal dat we negen maanden lang op een roze wolk zullen zitten, want de zwangerschap waar je zo naar hebt uitgekeken is zo iets moois. Hoe fijn is het als je dan intens kan genieten van je zwangerschap en van de ontwikkelingen in je buik. Meteen die onvoorwaardelijke liefde voelen voor die kleine en de zwangerschap fluitend en zonder kwaaltjes door komen.

Ik wens iedere vrouw zo’n fijne zwangerschap toe!

Helaas zijn er ook gevallen waarin je juist wel die vervelende zwangerschapskwaaltjes ervaart, raak je vermoeid, heb je constant schommelingen in je bloedsuikerspiegel, heb je last van vreemde cravings of eetbuien, twijfel je of je het wel goed genoeg doet voor je baby en krijg je tegenstrijdige adviezen van je omgeving. Waardoor je nog meer aan jezelf gaat twijfelen, veel prikkels krijgt, je steeds loopt te piekeren. En dit vergt ontzettend veel energie.

Zwanger zijn is iets heel bijzonders, maar tegelijkertijd vaak ook heel spannend. Wat jij nu eet, drinkt, denkt en doet – op het moment dat je besluit zwanger te worden of misschien al zwanger bent (of misschien al bevallen bent en borstvoeding geeft) – bepaalt de kwaliteit van het leven van jouw kindje. Maar ook de kwaliteit van jouw zwangerschap en jouw leven als moeder.

Een gezond voedingspatroon en je leefstijl hebben ontzettend veel invloed op jouw zwangerschap en op een gezonde ontwikkeling van de baby in je buik. Maar ook op het herstel daarna. Bepaalde voedingsstoffen zijn nu extra van belang en deze kunnen ook nog eens vervelende zwangerschapskwaaltjes tegengaan of zelfs genezen. Des te meer reden om je voedingspatroon te optimaliseren!

Ik begeleid je bij de voorbereiding en ondersteuning op een fijne zwangerschap. Mijn begeleiding heeft de volgende uitgangspunten:

》 Voedingsadvies ter ondersteuning van het zwanger worden, de zwangerschap en/of het ontzwangeren.

》 Orthomoleculair suppletieadvies ter ondersteuning van het zwanger worden, de zwangerschap en/of het ontzwangeren.

》 Leefstijladvies ter ondersteuning van het zwanger worden, de zwangerschap en/of het ontzwangeren.

》 Adviezen bij zwangerschapskwalen zoals blaasontstekingen, gevoelige darmen, obstipatie en (ochtend)misselijkheid.

Het ‘Gezond zwanger worden – Gezond zwanger zijn’ programma is geschikt voor iedere mommy (to be) die meer grip wil krijgen op het zwanger worden, het zwanger zijn, de borstvoedingsperiode en het ontzwangeren.

Wil jij aan de slag met je gezondheid?

Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Liefs!
Susan