Block

Wil jij je gezondheid verbeteren? Of je klachten verminderen? Wil je je lichaam ondersteunen rondom de zwangerschap? Of wil je graag een paar kilo afvallen? Kijk dan welk programma het beste bij jou past en ik help je graag je doelen te bereiken.

Wil jij aan de slag met je gezondheid?

Dat kan, ik help je graag!
De adviezen in mijn afslank*- en gezondheidsprogramma’s** gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Liefs!
Susan

**Als BATC natuurgeneeskundig therapeut ben ik opgeleid de 5 natuurgerichte principes  toe te passen. Binnen dit brede gebied pas ik mijn eigen (verschillende) werkvormen toe. Mijn gezondheidsprogramma’s gaan altijd uit van een totaalbenadering. De focus wordt niet alleen gelegd op symptomen behandelen, maar vooral ook op oorzaken. Waar komen (gezondheids)klachten zoals vermoeidheid, darm- of hormoonklachten vandaan, hoe komt het dat je niet fit bent of dat je niet lekker in je vel zit? Ik ga er van uit dat er altijd een relatie is met voeding, leefstijl en de rest van het lichaam.

*Als BGN-gewichtsconsulent help ik je graag op weg met het stap-voor-stap verbeteren van je voedingspatroon. Zodat je straks zelf alle kennis en vaardigheden hebt om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. In mijn afslankprogramma’s werk ik niet met een standaard dieet. Ik kijk altijd naar jouw persoonlijke situatie. Succesvol en blijvend afvallen doe je niet met een kant-en-klaar weekmenu! Ik help je op een gezonde manier jouw manier te vinden. Ik leer je precies hoe het zit met gezond eten en afvallen en hoe je dat in jouw eigen situatie kan doen. Passend bij jouw thuis-, werk- en gezondheidssituatie. Er wordt rekening gehouden met je valkuilen, verleidingen en leefstijl. Het is niet moeilijk, heel doelgericht en heel praktisch.