Het bericht wat je aan het bekijken bent:
Warme appel met noten, rozijnen en kaneel
0
Gezonde snack

Warme appel met noten, rozijnen en kaneel

Mmmmmm warme appel met noten, rozijntjes en kaneel!

Een van mijn guilty pleasures is gebak. En dan het liefste een huisgemaakte -nog warme- appeltaart. Ik ben gek op de combinatie van warme appel met kaneel.
Natuurlijk niet zo handig om dit vaak te eten, dus ik eet regelmatig een gezonde variant met dezelfde smaakcombinatie.

Wat heb je nodig?

  • 1 klein appeltje
  • 25 gram ongezouten noten, grofgehakt
  • Een klein handje rozijnen (bij voorkeur biologisch en ongezwaveld)
  • Kaneel en/of koek- en speculaaskruiden
  • Was en snijd de appel in stukjes. Ik heb de appel niet geschild, dit mag wel.
  • Zet een steelpannetje met de appelstukjes en een heel klein beetje water op laag vuur.
  • Stoof de appelstukjes tot ze wat zachter zijn.
  • Voeg de noten, de rozijnen en de kruiden toe en warm nog even door.

Lekker om als tussendoortje te eten of als toevoeging aan je kwark/yoghurt.

(Bijna) net zo lekker als een stuk appeltaart 😉

Wil jij aan de slag met je gezondheid?
Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Liefs!
Susan

[instagram-feed]