Lekker, gezond en snel klaar!
Deze frisse maaltijdsalade met feta heb ik laatst thuis gemaakt en is meteen favoriet.
Het is een vegetarische en een volwaardige maaltijd. Heerlijk voor op een mooie zonnige dag.
Deze maaltijdsalade met feta past perfect in je dagmenu wanneer je bij mij een voedings- of gezondheidsprogramma volgt.
Wat heb je nodig?
– 1 persoon –
- 60 gram ongekookte bulgur of quinoa
- 50 gram Griekse feta
- ¼ rode ui
- 1 rode paprika
- 1 wortel
- ¼ komkommer
- 1 bosuitje
- 1 tomaat
- 25 gram ongezouten gemengde noten (in grove stukken)
- 2 zongedroogde tomaatjes (op oliebasis)
- ½ el olie (ik heb zelf de olie uit het potje van de zongedroogde tomaatjes gebruikt)
- Verse munt
- Peper
- Knoflookpoeder
- Italiaanse kruiden
Bereiding
- Kook de bulgur/quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat deze afkoelen.
- Snijd ondertussen alle groenten (inclusief de zongedroogde tomaatjes) in kleine stukjes.
- Meng de granen, de groenten, de noten en de olie door elkaar en breng op smaak met de kruiden. Brokkel de feta er overheen en garneer met de verse munt.
Eet smakelijk!
Wil jij aan de slag met je gezondheid?
Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.
Liefs!
Susan
