Heb je al eens gevulde zoete aardappel geprobeerd?
Ik vind dat echt heerlijk! En.. het is ook nog eens heel gemakkelijk om te maken. Beloofd!
En, het fijne is, gevulde zoete aardappel past perfect in je dagmenu wanneer je bij mij een voedings- of gezondheidsprogramma volgt.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 graden, was de zoete aardappelen (1 per persoon, of zo’n 200 gram) en prik ze in met een vork. Smeer ze in met olijfolie, vers gemalen peper en grof zeezout en bak ze in zo’n 45 minuten gaar.
Snijd de aardappelen als ze gaar zijn in de lengte open en dan..
Lekker beleggen met je favoriete toppings!
Mijn favorieten:
- Hüttenkäse met radijs, peterselie, zout en peper
- Feta, avocado, komkommer, rucola en balsamicodressing
- Hüttenkäse gemengd met limoensap, limoenrasp, bosui, zout en peper
- Ricotta met gerookte zalm
Eet smakelijk!
Wil jij aan de slag met je gezondheid?
Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.
Liefs!
Susan
