Oh yes! Voor een goede curry mag je me echt wakker maken. En vooral voor deze rode curry met garnalen. Echt een topper!
Wat heb je nodig voor 2 personen?
- 2 rode paprika’s
- 2 rode uien
- 200 ml kokosmelk
- 1 el rode curry pasta (Fairtraide Original)
- 150 gram (knoflook)garnalen
- 20 gram pinda’s
- 1/4 limoen
- 120 gram zilvervliesrijst
Bereiding:
- Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de paprika in dunne reepjes en de rode ui in dunne ringen.
- Doe de kokosmelk in een wokpan en roer hier de currypasta doorheen todat ze goed met elkaar vermengd zijn. Breng langzaam aan de kook.
- Voeg de garnalen, de paprika en de rode ui toe en laat dit zo’n 5-6 minuutjes op laag vuur zachtjes koken totdat de garnalen roze en gaar zijn en de groenten beetgaar zijn.
- Hak de pinda’s grof.
- Voeg het sap van 1/4 limoen (naar wens meer) toe aan de curry en roer goed door. Laat het nog een minuutje koken. Proef en voeg naar smaak extra limoensap, peper en zout toe.
- Garneer de curry met de pinda’s en serveer met de zilvervliesrijst.
Eet smakelijk!
Wil jij aan de slag met je gezondheid?
Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.
Liefs!
Susan