Het bericht wat je aan het bekijken bent:
Volkoren speltbrood met avocado, ei en pijnboompitten
0
Lunch

Volkoren speltbrood met avocado, ei en pijnboompitten

Waarom iedere dag een “saaie-dubbelgeklapte-met-een-kleffe-plak-kaas-ertussen-boterham” eten wanneer je er ook een feestje van kan maken?​​​​​​​​
​​​​​​​​
Haha op zijn tijd kan een sneetje brood met kaas ook lekker zijn hoor, maar je lijf wordt zóveel blijer van wat meer variatie en kleur op je bord dan van iedere dag dezelfde lunch. Zeker wanneer je erna weer volle bak aan het werk gaat. Vervang je sneetje tarwebrood ook eens voor volkoren speltbrood. Dit is vaak wat gemakkelijker te verteren voor je darmen.​​​​​​​​
​​

Tip!

Beleg volkoren speltbrood, in plaats van boter en kaas, met wat avocado, een gekookt eitje, pijnboompitten, peper en een snufje zout. Dan heb je meteen je gezonde vetten en eiwitten binnen om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Laat gezond eten een feestje zijn! ​​​​​​​​

Wil jij aan de slag met je gezondheid?

Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Liefs!
Susan

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]