Wil jij op een gezonde manier aan de slag met je voedingspatroon?
Eet lekker veel kleur! En daar is deze felgekleurde rode bietensalade met pompoen en feta perfect voor.
En, wat helemaal fijn is, deze rode bietensalade met pompoen en feta past perfect in je dagmenu wanneer je bij mij een voedings- of gezondheidsprogramma volgt. Zo is gezond eten geen straf toch?
Wat heb je nodig?
– per persoon –
- 250 gram gekookte rode biet
- 200 gram pompoenblokjes
- 40 gram feta
- 10 gram pijnboompitten
- 1 el extra vergine lijfolie
- Oregano
- Peper en zout
Bereiding:
Kook de pompoenblokjes 10 minuten. Snijd ondertussen de rode biet in blokjes.
Rooster de pijnboompitten in een droge pan totdat ze goudbruin zijn, let op dat ze niet verbranden.
Verdeel de rode biet en de pompoen over een bord. Brokkel de feta eroverheen en garneer met de pijnboompitten.
Besprenkel met de olijfolie en breng op smaak met een beetje peper, zout en Italiaanse kruiden.
Tip! Eet er 2 sneetjes geroosterd volkoren speltbrood naast of voeg 40 gram quinoa toe om er een een (maaltijd)lunchsalade van te maken.
Wil jij aan de slag met je gezondheid?
Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.
Liefs!
Susan