Het bericht wat je aan het bekijken bent:
Frambozen-bieten pannenkoekjes
0
Lunch, Ontbijt

Frambozen-bieten pannenkoekjes

Pannenkoekjes; zelfs een kieskeurige eter is hier gek op! En wat ik zelf zo fijn vind, je kunt er zo veel mee variëren. Van zoet tot hartig. Pannenkoekjes zijn ook ideaal om groenten in te verstoppen uhh… verwerken als jij (of je kids) niet zo’n groente-eter bent. Pompoen, spinazie, courgette, wortel en… rode biet! Zoals in deze frambozen-bieten pannenkoekjes.

En.. deze frambozen-bieten pannenkoekjes passen perfect in je dagmenu wanneer je bij mij een voedings- of gezondheidsprogramma volgt. Zo is gezond eten geen straf toch?

Wat heb je nodig?

– 1 persoon –

  • 40 gram boekweitmeel
  • een ei
  • theelepel bakpoeder
  • een gekookte rode biet + sap
  • 50 gram frambozen
  • Snufje Keltisch zeezout
  • Kokosolie om in te bakken

Bereiding:

Pureer de rode biet, boekweitmeel, ei, bakpoeder en een snufje zout tot een egaal beslag. Voeg het rode bietensap toe totdat je een mooi beslag hebt (iets dikker dan gewone pannenkoeken).
Prak met een vork de frambozen fijn en voeg deze toe aan het beslag.
Verwarm een beetje kokosolie in een koekenpan en bak kleine pannenkoekjes. Ik gebruik 2 eetlepels van het beslag per pannenkoek. Draai je pannenkoekje om als de bovenkant een beetje mat is en er kleine belletjes ontstaan.

Serveer met toppings naar keuze zoals wat losse frambozen, kokosyoghurt en/of notenpasta.

Eet smakelijk!

Wil jij aan de slag met je gezondheid?

Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Liefs!
Susan

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[instagram-feed]