Het bericht wat je aan het bekijken bent:
Rode bietensalade met quinoa, peer, aardbei en geitenkaas
0
Diner

Rode bietensalade met quinoa, peer, aardbei en geitenkaas

Deze rode bietensalade met quinoa, peer, aardbei en geitenkaas salade is super gemakkelijk en snel klaar. Ideaal wanneer je niet veel tijd hebt en toch lekker en gezond wilt eten. Een smaak- en vitaminebommetje!

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 500 gram gekookte rode bieten
  • 120 gram quinoa (ongekookte hoeveelheid)
  • 1/2 rode ui
  • 1 peer
  • hand aardbeien
  • 100 gram zachte verse geitenkaas
  • 2 handjes pecannoten
  • verse munt of basilicum
  • olijfolie
  • balsamicoazijn

Kook de quinoa volgende de instructies op de verpakking. Laat wat afkoelen.
Snijd de gekookte bieten in blokjes. Houd wat bietensap apart.
Snijd de rode ui in fijne ringen en de peer en aardbeien in plakjes.
Meng de bieten, quinoa, rode ui, peer en aardbeien door elkaar en verdeel over twee borden.
Garneer met de geitenkaas, grof gehakte pecannoten en verse munt of basilicum. Breng op smaak met wat peper.
Maak een dressing van de rode bietensap, een scheutje balsamicoazijn en een eetlepel olijfolie. Verdeel de dressing over de salade.

Eet smakelijk!

Wil jij aan de slag met je gezondheid?
Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Liefs!
Susan