Een heerlijke en simpele (glutenvrije) pastasalade. Ideaal wanneer je snel een voedzame maaltijd op tafel wilt hebben staan.
Wat heb je nodig voor 2 personen?
- 120 gram rode linzenpasta
- +/- 200 gram gerookte kipfilet
- 1/2 rode ui
- 250 gram cherrytomaatjes
- 1/4 komkommer
- Flinke hand ucola
- 2 el rode pesto
- 20 gram pijnboompitjes
- Italiaanse kruiden
- Knoflookpoeder
- Peper
Bereiding:
- Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Was en snijd de tomaatjes en komkommer in stukjes en snijd de rode ui in dunne ringen.
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes.
- Rooster de pijnboompitjes in een droge pan, totdat ze wat bruin kleuren.
- Meng de pasta, gerookte kip, pijnboompitjes, komkommer, tomaat, rode ui, pesto en rucola goed door elkaar. Breng het gerecht op smaak met Italiaanse kruiden, knoflookpoeder, peper en eventueel met verse basilicum.
- Ook lekker om er een beetje feta overheen te verbrokkelen.
Smakelijk!
Wil jij aan de slag met je gezondheid?
Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.
Liefs!
Susan
