Het bericht wat je aan het bekijken bent:
Chiapudding met frambozen
2
Ontbijt

Chiapudding met frambozen

Chiapudding met frambozen

Deze chiapudding maak je de avond ervoor al klaar. De chiazaadjes zorgen voor een gelei-achtige structuur zodat het een soort pudding wordt.

Door de vetten uit de kokosmelk en de vetten én eiwitten uit de chiazaadjes is het een écht hormoonproof ontbijt.

Deze chiapudding zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel lekker lang stabiel blijft zodat jij je ochtend vol energie (en zonder suikerbehoefte) doorkomt!

Wat heb je nodig?

  • 100 ml volle kokosmelk
  • 100 ml water
  • 25 gram chiazaad
  • Ceylon kaneel
  • 50 gram frambozen
  • Cacaonibs

Bereiding

  • Neem een pot die je goed kunt afsluiten. Voeg er de kokosmelk, water, de chiazaadjes en naar smaak kaneel aan toe. Sluit de pot en schud een aantal keer goed zodat het mengsel goed gemengd is.
  • Zet de pot zo’n tien minuten in de koelkast. De chiazaadjes hebben de neiging om naar de bodem te zakken. Schud de pot nog eens goed door elkaar. Herhaal dit eventueel later nog eens.
  • Zet de pot terug in de koelkast en laat het een nachtje rusten. De volgende ochtend heb je een heerlijke pudding.
  • Garneer met de frambozen en eet smakelijk!

Tip! Ook lekker met extra noten, ander fruit en geraspte kokos.

Wil jij aan de slag met je gezondheid?

Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.

Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Liefs!
Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *