Nadat ik voor het eerst kokosyoghurt geprobeerd had, wilde ik niet anders meer. Zacht en romig, maar bovenal ook goed vullend.
Vooral deze combinatie met noten en tahin vind ik heerlijk!
Toen ik erachter kwam dat ik niet goed reageerde op koezuivel, stopte ik helemaal met het eten van zuivel. Maar wat miste ik mijn bakje kwark met noten en fruit. Zo kwam ik erachter dat er ook volop plantaardige opties verkrijgbaar waren voor mijn bakje kwark. Mijn favoriet; kokosyoghurt!
Wat heb je nodig?
- 150 gram kokosyoghurt (zonder suiker)
- Amandelen
- Hazelnoten
- Flinke theelepel tahin (sesampasta)
- Theelepel honing
Bereiding
Hak de amandelen en hazelnoten grof en rooster ze goudbruin in een droge koekenpan.
Voeg de tahin, honing en geroosterde noten toe aan de yoghurt. Voeg naar wens nog wat stukjes fruit zoals banaan, blauwe bessen of peer toe.
Ps. Eet je liever koezuivel? Vervang de kokosyoghurt dan voor biologische Griekse yoghurt of schapenyoghurt.
Eet smakelijk!
Wil jij aan de slag met je gezondheid?
Dat kan, ik help je graag!
Mijn adviezen gaan altijd uit van gezond en volwaardig eten.
Geen standaard programma, maar passend bij jouw (gezondheid)situatie, voorkeuren en valkuilen.
Ik help je jouw manier te vinden!
Heb je vragen of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier in en ik neem vrijblijvend contact met je op.
Liefs!
Susan